TOP tým Praha mění vedení, předsedou se stal Robert Pecka

Nejstarší a největší krajský TOP tým zvolil na čtvrteční Valné hromadě nové vedení. Předsedou se stal Robert Pecka, místopředsedkyní je Lucie Kratochvílová (není na fotce) a dalším místopředsedou Jiří Hradecký. Členy předsednictva pak Lukáš Kozák a Martin Neškodný. Dosluhující pražský předseda Petr Kučera se na konci března bude ucházet o post republikového předsedy mládežnického spolku TOP tým.

Po Petru Kučerovi přebírám TOP tým Praha ve skvělé kondici. Jako člen minulého vedení jsem se podílel na společné práci a rád v ní budu pokračovat i z pozice předsedy. V nejbližší době se chceme změřit na volby do Evropského parlamentu a nové úkoly vzejdou i z našeho členství v YEPP. Na závěr chci ještě jednou Petru Kučerovi poděkovat,“ uvedl nový předseda Robert Pecka.

Do revizní komise TOP týmu Praha byl zvolen Pavel Hryzlík jako předseda, členy pak Tomáš Hadrava a Jan Slezák.

TOP tým Praha existuje od roku 2011 a má za sebou již mnoho zajímavých akcí. Loni například organizoval povolební debatu s Jindřichem Šídlem, pomáhal s úspěšnými pražskými kampaněmi do Magistrátu nebo na Praze 6. Jeho zástupci se pravidelně účastní poznávacích zájezdů do evropských institucí a vyrážejí také na zahraniční odborné konference.