První Summer camp TOP týmu je za námi

Již při založení TOP týmu, letos v dubnu, vznikla myšlenka uspořádat prázdninový kemp pro naše členy ze všech koutů ČR. Jindřich Cinka, člen předsednictva, se proto neváhal ujmout organizace a neohroženě zmanagoval víkend v hotelu Medlov, v srdci kraje Vysočina. Na místo se nás sjelo zhruba 40, a to včetně předsedů krajských TOP týmů i předsedy nejvyššího – Honzy Kavalírka.

„I přesto, že program nebyl nijak striktní, jsme se s chutí pustili do brainstormingu nad nastávající kampaní, plánování zapojení TOP týmu a samozřejmě debaty s přítomnými hosty. Ve Fryšavě pod Žákovou horou nás v pátek navštívily zajímavé osobnosti Marek Ženíšek, 1. místopředseda TOP 09, Jiří Blažek vysočinský předseda TOP 09, Josef Mladý lídr zdejší kandidátky,“ doplňuje předseda Kavalírek.

První srpnová sobota se, kromě již zmíněného vymýšlení offline a online kampaně, nesla v duchu koupání, minigolfu, volejbalu a večer také velkého ohně, opékání buřtů a hraní na kytaru. Příležitost jsme využili také k tomu, abychom popřáli našemu předsedovi k 25. narozeninám a naplno si užívali letní atmosféru.

První ročník Summer campu se vydařil na 100 % a my proto doufáme, že jsme založili novou toptýmáckou tradici. Na viděnou zase za rok!