TOP tým expanduje po celé republice

Od založení celostátní mládežnické organizace TOP 09 sice uplynulo jen pár měsíců, přesto se od té doby TOP tým výrazně rozrostl a expanduje po celé České republice. Důkazem jsou hned dvě nové krajské organizace v Jihočeském a Středočeském kraji. Ty byly do celostátního TOP týmu přijaté k příležitosti proběhlého „TOP tým Summer Camp“ na začátku srpna. Obě nové organizace se již aktivně zapojují do právě probíhajících kampaní.

Blízko svému založení je i mnoho dalších krajských organizací. Přípravy na začlenění do celostátní struktury vrcholí v Libereckém kraji, Moravskoslezském, Karlovarském a i kraji Ústeckém.

 „TOP tým se rozšiřuje ještě rychleji, než jsme očekávali. Dnes se zdá reálné, že do konce roku budeme působit ve 12 krajích České republiky s počtem přes 200 aktivních mladých členů. Jsme z toho nadšeni a těšíme se na všechny nové kolegy, kteří k nám postupně přicházejí,” komentuje situaci s viditelným úsměvem na tváři předseda Jan Kavalírek.

V současné chvíli již TOP tým čítá 8 krajských organizací v kraji Plzeňském, Středočeském, Pardubickém, Jihočeském, Jihomoravském, Zlínském, v Praze a na Vysočině. Sdružuje tak na 150 mladých lidí.