TOP tým se rozrostl o nový kraj – Zlínský

O druhý moravský a celkově šestý kraj se rozrostla celorepubliková mládežnická organizace TOP tým. Po splnění všech potřebných náležitostí byl schválen přístup krajskému spolku TOP tým Zlín. Přidává se tak k již začleněným krajským spolkům z Prahy, Plzeňského, Pardubického, Jihomoravského kraje a také z Vysočiny.

„Mám velkou radost, že se nám tak rychle podařilo rozšířit naše působení o krajskou organizaci ve Zlínském kraji. Je vidět, že je myšlenka TOP týmu pro mladé lidi atraktivní a úspěšně se rozšiřuje dále po České republice, což je skvělé. Gratuluji proto předsedovi Emilovi Sedlaříkovi k založení a těším se na společné republikové projekty,“ uvedl předseda celorepublikového TOP týmu Jan Kavalírek.

„Je důležité, aby se mladí lidé zajímali o politiku a měli na věci svůj názor. Dáváme jim proto možnost setkávat se s dalšími lidmi, kterým nejsou věci veřejné lhostejné. Nabízíme členství všem, kteří mají zájem o politiku a jsou jim vlastní proevropské a liberálně-konzervativní hodnoty,“ uvedl nově zvolený předseda TOP týmu Zlín politolog Emil Sedlařík.

Zlínský TOP tým je od začátku velmi aktivní, připravuje například debatu o důležitosti občanské angažovanosti v politice, která se uskuteční v Uherském Hradišti. Více informací a kontakt najdete na Facebookové stránce www.facebook.com/toptymzlin a toptym.cz/top-tym-zlin.