Online valná hromada TOP týmu Praha

V pondělí 12. října měl pražský TOP tým svoji první on-line valnou hromadu. Stali jsme se tak pilotem pro celostátní volební sněm TOP týmu, který se vzhledem k současné situaci bude muset pravděpodobně také uskutečnit v distanční podobě.
Na programu valné hromady byla mj. volba nového předsednictva a jiných orgánů a nominace do celostátního vedení. Následně se předsedou stal Robert Pecka, místopředsedy Lukáš Kozák a Miloš Ulrich a členy předsednictva Šárka Exnerová a Martin Neškodný. Do revizní komise byli zvoleni Daniela Beránková, Jan Tichý a Šimon Hlinovský.
Všem zvoleným gratulujeme a děkujeme všem členům, kteří se on-line valné hromady zúčastnili. Speciální poděkování patří Pavlu Hryzlíkovi, díky kterému jsme měli on-line tajnou volbu bez problémů.

Pokud řešíte podobný problém jako my, jak uspořádat jednání online, tak zde je malý návod.
1) Přes Google Forms jsme řešili přihlašování členů na valnou hromadu, bylo nutné vyplnit celé jméno a email.
2) Jednání probíhalo přes Google Meet, kdy přihlášeným(bod 1) byla rozeslána pozvánka do videomístnosti.
3) Hlasování probíhalo přes Polys.me.
Pozn. Není potřeba cokoliv instalovat.