TOP tým je celostátní

Ačkoliv je TOP tým již několik let poměrně známou značkou mládeže TOP 09, fungoval doposud zejména v Praze a později na půdorysu několika spolků s krajskou působností. To se nyní mění. Na apríla spojily síly stávající krajské spolky a založily zastřešující celostátní organizaci, která bude plnit roli oficiální mládežnické organizace TOP 09.

TOP tým Pardubice měl na 1. celostátním sněmu 3 delegáty z celkového počtu 22 přítomných. Naší avizovanou ambicí bylo obsadit jedno ze 7 míst v předsednictvu organizace. Ondřej Müller dostal důvěru delegátů a stal se místopředsedou. „Jsem s TOP 09 spojen profesně, ale její úspěch je pro mě srdcovou záležitostí. Vím, že to lidé v TOP týmu cítí stejně a spoustu volného času věnují práci pro stranu. Zaslouží si proto podporu a zázemí mládežnické organizace. Důvěru delegátů beru velmi vážně a děkuji za ni,“ dodal ke svému zvolení Ondřej Müller, jehož hlavním osobním cílem je rozšíření TOP týmu do všech krajů.

Prvním úkolem předsednictva TOP týmu bude uzavřít smlouvu o spolupráci s TOP 09 a navázat se i na evropské struktury. Pardubáci Michal Sláma a Michal Pilař nyní tvoří zcela nový web organizace, který bude představen už tento týden.