Pražský TOP tým na bedně

Během předvánočního prosincového shonu uspořádali Mladí konzervativci první fotbalový turnaj mládežnických politických organizací, a protože máme v TOP týmu spoustu nadějných sportovců, tak jsme nemohli chybět ani my.

TOP tým Praha konkrétně reprezentovali: Martin Neškodný, Jan Tichý, Jiří Hradecký, Robert Pecka, Max Špachta, Pavel Hryzlík a Honza Čečrdle.

Na úvod turnaje TOP tým zaskočila vysoká kvalita hry, se kterou nepočítal. I přes drobné zaváhání jsme postupovali ze 4. místa do semifinále, kde jsme narazili na Mladé občanské demokraty, kteří vyhráli základní skupinu.

Po heroickém výkonu celého týmu a gólu Jirky Hradeckého jsme vyhráli 1:0 a postoupili do finále. Finálový zápas mezi TOP týmem a mSTANem se odehrál v přátelském duchu, kdy mSTAN byl jednoznačně lepším týmem a po vysoké výhře si odvezl domu vysněný pohár.

Rádi bychom touto formou poděkovali všem organizátorům za super organizaci a utužování přátelské atmosféry mezi všemi mládežnickými organizacemi a už se těšíme na další ročník, kterého se určitě rádi zúčastníme.