TOP tým na sněmu TOP 09

Ve dnech 25. a 26. listopadu 2017 proběhl v hotelu Don Giovanni v Praze celostátní volební sněm TOP 09. Jedním z významných témat sněmu, po volbě nového vedení a shrnutí povolební situace, byl i TOP tým. Velké množství jeho členů bylo na sněmu přítomno jak v pozicích dobrovolníků, tak i delegátů.

V sobotu po obědě byl na programu sněmu bod oficiálního vystoupení TOP týmu, ve kterém náš předseda Jan Kavalírek prezentoval naši organizaci a na závěr krátce shrnul pohled na povolební situaci TOP 09.

„Věříme v hodnoty a program strany TOP 09. Jde o program pravicové, proevropské, svobodné a zodpovědné společnosti, který zajišťuje udržitelný rozvoj naší země. Věřím, že se nám podaří společnými silami vrátit TOPku na klíčové místo české politické scény. Jsem totiž přesvědčen, že mnoho lidí v naší zemi tuto zodpovědnou politiku, kterou nabízíme, chce. A toto je cesta, kterou musíme společně jít. Cesta, na které budeme dále prosazovat naši zodpovědnou pravicovou politiku, ale dostaneme ji blíže lidem a budeme jim ji ještě srozumitelněji a trpělivěji vysvětlovat. Chci vás ujistit, že my, mladí lidé z TOP týmu, uděláme vše pro to, abychom straně TOP 09 při prosazování této politiky maximálně pomohli,“ řekl Jan Kavalírek.

Velmi silnou podporu a ocenění naší práce vyjádřil ve svém projevu i nový předseda TOP 09 Jiří Pospíšil, stejně jako Markéta Pekarová Adamová. Zmínka o podpoře TOP týmu padla i v projevech dalších kandidátů.

Naši zástupci byli viditelní i během voleb do stranických funkcí. Členka pražského TOP týmu Markéta Pekarová Adamová se stala 1. místopředsedkyní TOP 09, náš 1. místopředseda Kryštof Kothbauer se stal členem Výkonného výboru, stejně tak i Milan Baroň ze zlínského TOP týmu.  Všem zvoleným gratulujeme.

Gratulujeme také všem zvoleným členům vedení TOP 09 a těšíme se na budoucí spolupráci.