TOP tým je v dalším kraji, seznamte se s TOP tým Jihočeský kraj

V neděli 18. června 2017 byl v Českých Budějovicích oficiálně založen také TOP tým Jihočeský kraj. Jeho předsedkyní je Milena Nedorostová, která se stala historicky první předsedkyní.

„Těší mě, že jsme mohli založit novou krajskou organizaci TOP týmu plnou aktivních lidí, kterým není budoucnost naší země lhostejná. Rádi bychom oslovili i další mladé Jihočechy, kteří se zajímají o politiku a podporují hodnoty TOP 09, a nabídli jim možnost podílet se na veřejném dění v našem kraji,“ řekla Milena Nedorostová, nově zvolená předsedkyně spolku TOP tým Jižní Čechy.

„Mám velikou radost, že se nám novou krajskou organizaci v Jihočeském kraji podařilo založit a dále tak rozšiřujeme myšlenku TOP týmu po republice. Jsem rád, že jsem mohl být na ustavující schůzi v Českých Budějovicích přítomen i osobně, byla tam skvělá parta lidí. Držím palce, ať se jim podaří tamní krajský TOP tým co nejlépe rozjet a těším se na spolupráci,“ uvedl předseda celostátního TOP týmu Jan Kavalírek.

TOP tým Jihočeský kraj se v blízké budoucnosti chystá požádat o přijetí do celorepublikového TOP týmu. Stal by se tak po Praze, Plzni, Vysočině, Pardubicích, Jihomoravském kraji a Zlínu, již jeho sedmým členem. Všichni případní zájemci z Jižních Čech mohou kontaktovat přímo předsedkyni na: milena.nedorostova@top09.cz.